2021-11-30 08:08:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Jól alakul a napod, a sorsod hozza, amit méltán reméltél tőle

Napi horoszkóp november 30-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a nyugalmad megőrzése érdekében jól teszed, ha elengeded a csípős megjegyzéseket a füled mellett. Ha minden pitiáner piszkálódásra ugrasz, akkor csak feleslegesen izgatod fel magad. Erőt veszítesz, amit valódi küzdelemre kellene fordítanod.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A csábításé lesz ma a fő szerep. Talán te leszel a csábító, vagy épp fordítva, az elcsábított, de ez most mindegy is. A lényeg, hogy ha szingli vagy, ne állj ellent! Az élet lényege az öröm, nem tagadhatod meg magadtól. És mástól sem.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma kiegyensúlyozott vagy, semmivel sem lehet téged felbosszantani. Minden, ami körülvesz, békével tölt el. Ráadásul még valami jó hírrel is meglephetnek a csillagok. Nyereményre, elismerésre számíthatsz. Kényeztesd a családtagjaidat is!
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Úgy érzed, mostanában nem hoztak annyi szerencsét a csillagaid, mint azt szeretted volna. A fordulat azonban lassanként érik. Még az is lehet, hogy túl hirtelen ér, s majd megijedsz a lehetőségektől. Készülj fel lélekben a nagy megújulásra!
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Melengető estét remélhetsz. És nem csak fizikai értelemben: lélekben is lesz alkalmad végre megmelegedni. Egy régi sorstárssal, baráttal, vagy szerelemmel való találkozás olyan kapukat nyit meg a szívedben, amiket már régen bezártál.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma ki se fogysz az ötletekből, egyik világmegváltó gondolatod a másikat éri. Ne csodálkozz azon, ha ezt mások alig tudják követni. A kétségeiket majd csak a tetteid eredményei tudják eloszlatni. Addig segít téged a saját hited.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nem kell minden kudarcot csapásként megélned. Azok csak arra valók, hogy megtanítsanak küzdeni, és edzettebbé tegyenek lelkileg. Bízz benne, hogy végül igenis legyőzöd az akadályokat!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ha szerelmi szempontból nem mondhatod magad sikeresnek, akkor saját magadban kell keresned a hibát. Kevesebb elvárás, és több szív: ez legyen a jelszavad. A szerelem, a boldogság közelebb van hozzád, mint azt hinnéd. Lásd meg!
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Egyre többet foglalkoztat téged a környezeted, az otthonod csinosításának gondolata. Ez most sincs másképp, de azért a mai napon kicsit pihenj is. Ha folyton csak az otthonod rabszolgája vagy, akkor mikor tudod élvezni a kényelmet?
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha úgy érzed, méltánytalanul ért sértés a családodban, próbáld meg a másik szemével látni a helyzetet. Akkor magad is érzed, hogy némileg jogos a megrovó hang. Jól teszed, ha kölcsönös sértegetés helyett inkább a megértést keresitek.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Jól alakul a napod, a sorsod hozza, amit méltán reméltél tőle. Azért vigyázz, nehogy túltervezd a dolgaidat. Ha mindent magadra vállalsz, akkor napjaid őrült rohanássá, értelmetlen hajszává válnak. Lépj kisebbeket!
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ha nem akarsz valakit bajba sodorni, legyél nagyon körültekintő! A sors olyan tudással ruház fel, amivel könnyen ártalmára is lehetsz valakinek. Vigyázz, nehogy oktalanul kifecsegj titkokat. Nehogy akaratod ellenére intrikus legyen!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: